Over “Two”

Al in een vroeg stadium tijdens de HBO-opleiding Ondernemerschap werd mij duidelijk dat ik zo snel mogelijk een eigen onderneming wilde starten. Uiteraard zou mijn bedrijf dienen aan te sluiten bij mijn interessegebied. Mannen een strak geknipt kapsel aanmeten in een eigentijdse, trendy sfeer, dàt was wat ik wilde.

 

Met succes heb ik de vereiste opleidingen afgerond met erkende diploma’s tot en met het hoogst haalbare, het diploma van ‘Master Barber’.
Mijn wens, het openen van mijn bedrijf ‘TWO’, is begin 2021 in vervulling gegaan.

 

Bent u op zoek naar een professionele BARBERSHOP die de laatste haartrends op de voet volgt? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij weten raad met al uw haarwensen. Van een classic cut tot het verzorgen van uw baard.

TWO Barber & Whitening - Over Header 1
TWO Barber & Whitening - Bleken Header

Met de tweede dienst WHITENING spelen wij in op een gat in de markt op het gebied van veilig tanden bleken in Born en omgeving. Dames zijn uiteraard ook van harte welkom!

Bij TWO wordt gewerkt met en zonder afspraak.  Maak uw afspraak via deze site of loop gewoon binnen; wij knippen ook zonder afspraak. We hopen u snel welkom te mogen heten. Koffie/thee staan voor u klaar!

 

Voor tanden bleken zal er een telefonische afspraak gemaakt moeten worden. Afspraakmogelijkheid is alleen op de MAANDAG !!